Vinterkurser

Tirsdag den 10. januar 2017 kl. 18.30 – 21.30

MONTERINGSKURSUS med Sanne Bjerregaard fra Rasmilla

Vi har før, med succes, haft besøg af Sanne. Så jeg kan med sindsro sige, at hvis du har brug for tips og tricks til dit monteringsarbejde, så er det dette kursus du skal melde dig til.

Sanne skriver: ”Lader du strikketøjet ligge umonteret i kurven i måneder? Hader du at sy sammen, kommer der huller når du laver forkortede rækker, er det umuligt at samle det rigtige maskeantal op langs kanten osv.? Så er denne workshop svaret på dine bønner. Her lærer du at sy usynligt sammen, lave usynlige
vendinger, og at gøre din kant klar til senere opsamling af masker, ganske uproblematisk. På denne workshop lærer du også et par gode tricks der giver en superflot finish til dit strikketøj.”

Deltagerne medbringer:
Strømpepinde eller rundpinde nr. 5 eller 5½. Er du en hurtigstrikker må du gerne medbringe 2 stk rundpinde i samme størrelse, gerne i forskelligt materiale.
En god stoppenål (uden spids)
En lille saks

Pris: kr. 325,-.
For klubmedlemmer kr. 300,-.
Dertil kommer materialeudgift kr. 25,- pr. person, til dækning af garn til prøvestrik og kompendium. Dette afregnes direkte til underviser på dagen.

Onsdag den 1. februar 2017 kl. 18.30 – 21.30

2-farvet patent med Katrine Wohllebe
2-farvet patent er blevet meget populært og der kan virkelig laves meget flot strik i teknikken. Katrine Wohllebe er en mester udi kunsten, så har du lyst til at lære 2-farvet patent eller lære mere, så meld dig til denne aften.
Katrine skriver: ”Vi strikker ‘almindelig’ patent i 2 farver samt prøver snoninger og forskellige effekter, ind- og udtagninger, kanter, opslagning/aflukning m.m.
Deltagerne medbringer: 
2 farver ensfarvet, jævnt garn som passer til p 3-4 mm, helst uld eller en blanding med uld – og evt. også garn i andre farver, tykkelser og typer til at lege med. Desuden rundpinde 3-4 mm, 60-80 cm, samt evt. andre tykkelser til at eksperimentere med, samt en hjælpepind til snoninger.”
Pris: kr. 350,-.
For klubmedlemmer kr. 325,-.
Kursuskompendium er inkluderet i prisen!

image003

For begge kurser gælder det, at der er begrænsede pladser. Tilmelding er først gældende ved betaling.